Dordts Geboren

Kent u Dordts Geboren al?

 

Dordts Geboren coverDit is een genealogisch magazine voor iedereen met interesse in Dordtse stamreeksen, genealogieën en kwartierstaten. Verder wordt aandacht besteed aan het vroegere ‘gewone leven’ in de stad.

Dordts Geboren is een initiatief van Stichting Illustre Dordracum en wordt sinds 2016 uitgegeven door het Documentatie- en Kenniscentrum Augustijnenhof. Inmiddels heeft het blad ongeveer 400 lezers.

Het tijdschrift verschijnt drie keer per jaar en wordt hoofdzakelijk in digitale vorm uitgebracht. Het gaat om een PDF bestand, dat via email wordt verspreid.

Voor Vrienden van het Augustijnenhof is Dordts Geboren gratis, voor anderen bedraagt het abonnementsgeld €15,- per jaar. U kunt dit overmaken op  rekening nummer NL31 ABNA 0540 7233 98 ten name van St. Illustre Dordracum onder vermelding van 'Abonnement Dordts Geboren'. Als u dat wilt dan ontvangt u eveneens ons  tijdschrift Dordrecht Monumenteel, dat ook voor genealogen beslist interessant is.

Het eerstvolgende nummer (#7) verschijnt in september 2018

Kopij

Het tijdschrift staat open voor een ieder die zelf een bijdrage wil schrijven of publiceren over Dordtse genealogie. Heeft u kopij voor een artikel in Dordts Geboren? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Papieren versie

Ontvangt u Dordts Geboren liever op papier? Dat kan. Losse nummers kunnen tegen betaling als fullcolour paperback op A4 formaat worden besteld. Het tijdschrift wordt dan thuis bij u bezorgd via de post.

Aanmelden

Wilt u zich abonneren op de digitale Dordts Geboren? Gebruik het onderstaande formulier om u te registeren. Nieuwe nummers ontvangt u dan automatisch per e-mail zodra deze uitkomen.

Ja, ik word lezer van Dordts Geboren

Verplicht*

  

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
11:00 - 16:00 uur

Eerste zaterdag v/d maand
11:00 - 16:00 uur

Bezoekadres

Documentatie- en Kenniscentrum
Augustijnenhof

Hof 15
3311 XG Dordrecht


Google Maps

Contact

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon
(078) 647 48 88