Kent u Dordts Geboren al?

Dordts Geboren coverZoals de titel al zegt, gaat Dordts Geboren over Dordtenaren. Van poorters uit het verre verleden tot de inwoners van nu, die ook weer geschiedenis aan het schrijven zijn. Dordts Geboren is een gratis magazine waarin aandacht wordt besteed aan het vroegere ‘gewone leven’ in de stad.

Dordts Geboren is een initiatief van het Dordts Centrum voor Familiegeschiedenis en wordt uitgegeven door het Documentatie- en Kenniscentrum Augustijnenhof.

Een abonnement is kosteloos, hoewel we het erg op prijs stellen als u Vriend van het Augustijnenhof wilt worden. U kunt dan gebruik maken van de diensten van het Dordts Centrum voor Familiegeschiedenis, wanneer u bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij uw stamboomonderzoek.

Dordts Geboren verschijnt twee keer per jaar en wordt hoofdzakelijk in digitale vorm uitgebracht. Het gaat om een PDF bestand, dat via email wordt verspreid.

Het eerstvolgende nummer (#10) verschijnt in maart 2020.

Aanmelden / afmelden

Interesse? Gebruik deze link om u te registeren. Nieuwe nummers van Dordts Geboren ontvangt u dan automatisch per e-mail zodra deze uitkomen. (Als u geen bevestigingsmail ziet, kijk dan in uw map met SPAM!)

Akkoord met de gebruiksvoorwaarden

Wanneer u het tijdschrift niet langer wilt ontvangen, kunt u zich op ieder gewenst moment weer afmelden. Dat kan door uw gegevens opnieuw in te vullen en vervolgens te klikken op de knop Afmelden. Uw naam en e-mailadres zullen dan uit onze database worden verwijderd.

Archief

In ons archief kunt u alle oude nummers van Dordts Geboren teruglezen en/of downloaden.

Archief Dordts Geboren (2016-heden)

Papieren versie

Ontvangt u Dordts Geboren liever op papier? Dat kan. Losse nummers kunnen tegen betaling als fullcolour paperback op A4 formaat worden besteld. Het tijdschrift wordt dan thuis bij u bezorgd via de post.

Kopij

Het tijdschrift staat open voor een ieder die zelf een bijdrage wil schrijven of publiceren over Dordtse genealogie. Heeft u kopij voor een artikel in Dordts Geboren? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Leestip: Dordrecht Monumenteel

Als u wilt kunt u zich eveneens abonneren op ons tijdschrift Dordrecht Monumenteel, dat ook voor genealogen beslist interessant is.