Het Hof

Steun ons: word Vriend van het Augustijnenhof

 

Anders dan een historische vereniging hebben wij als stichting geen betalende leden. We zijn voor onze activiteiten financieel afhankelijk van donateurs en sponsoren. Wij werken verder zonder subsidie, waardoor alle 'bedrijfslasten' (zoals de huur van ons pand) volledig voor onze eigen rekening komen.

Daarom stellen wij het enorm op prijs indien u Vriend van het Augustijnenhof wilt worden. Dat kan al voor €15,- per jaar. Meer mag natuurlijk ook! Graag zien wij uw bijdrage tegemoet op rekening nummer NL31 ABNA 0540 7233 98 ten name van St. Illustre Dordracum onder vermelding van 'Vriend Augustijnenhof'. U ontvangt dan eveneens ons cultuurhistorisch tijdschrift Dordrecht Monumenteel, dat voor in Dordrecht geïnteresseerde genealogen beslist interessant is!

U krijgt hiervoor 

Verder kunt u

  • gebruik maken van de diensten en faciliteiten in ons Documentatie- en Kenniscentrum
  • profiteren van flinke kortingen bij deelname aan activiteiten (zoals themadagen, workshops en lezingen) die regelmatig door het Augustijnenhof worden georganiseerd

Interesse? Gebruik dan het onderstaande formulier om u te registeren. Per e-mail ontvangt u een bevestiging. 

Bij de volgende stap ontvangt u per e-mail een bevestiging en wordt u vervolgens doorgeleid naar een beveiligde betaalomgeving, waar u geen gebruik van hoeft te maken als u liever zelf overmaakt. In dat geval treft u de betaalgegevens in de e-mail.

Ja, ik steun het Augustijnenhof

Verplicht*

 

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
11:00 - 16:00 uur

Eerste zaterdag v/d maand
11:00 - 16:00 uur

Bezoekadres

Documentatie- en Kenniscentrum
Augustijnenhof

Hof 15
3311 XG Dordrecht


Google Maps

Contact

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon
(078) 647 48 88