Kent u ons tijdschrift al?

 

Dordrecht Monumenteel | Dordts Geboren coverDordrecht Monumenteel | Dordts Geboren is een gratis cultuurhistorisch magazine voor iedereen met interesse in het verleden van onze mooie stad. In dit tijdschrift wordt op een toegankelijke wijze geschreven over het Dordrecht en de Dordtenaren van weleer, met aandacht voor hun sociaal-, maatschappelijk en cultureel leven. 

Het blad wordt al sinds 2009 uitgegeven onder de naam Dordrecht Monumenteel en is in 2020 samengegaan met het genealogische tijdschrift Dordt Geboren

Een abonnement is gratis, omdat de geschiedenis van onze stad en haar vroegere bewoners naar onze mening voor iedereen toegankelijk moet zijn. 

Dordrecht Monumenteel | Dordts Geboren verschijnt vier keer per jaar en wordt hoofdzakelijk in digitale vorm uitgebracht. Het gaat om een PDF bestand, dat via email wordt verspreid.

Het eerstvolgende nummer (#77) verschijnt in januari 2021

Aanmelden / afmelden

Interesse? Gebruik deze link om u te registeren. Nieuwe nummers van Dordrecht Monumenteel | Dordts Geboren ontvangt u dan automatisch per e-mail zodra deze uitkomen. (Als u geen bevestigingsmail ziet, kijk dan in uw map met SPAM!)

Ik ga akkoord met de Voorwaarden

Wanneer u het tijdschrift niet langer wilt ontvangen, kunt u zich op ieder gewenst moment weer afmelden. Dat kan doorDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Archief

In ons archief kunt u alle oude nummers van Dordrecht Monumenteel teruglezen en/of downloaden. Ook kunt u hier alle exemplaren van de eerdere bulletins Achter de Blauwpoort en Dordts Geboren vinden.

Archief Achter de Blauwpoort (2004-2008)

Archief Dordts Geboren (2016-2019)

Archief Dordrecht Monumenteel (2009-heden, sinds 2020 samengegaan met Dordts Geboren)

Papieren versie

Ontvangt u het tijdschrift liever op papier? Dat kan. Losse nummers kunnen tegen betaling als fullcolour paperback op A4 formaat worden besteld. Het tijdschrift wordt dan thuis bij u bezorgd via de post.

Kopij

Het tijdschrift staat open voor een ieder die zelf een bijdrage wil schrijven of publiceren over de historie van Dordrecht. Heeft u kopij voor een artikel in Dordrecht Monumenteel | Dordts Geboren? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .